Menü

Imprint

Cégadatok

Iroda
Bartók Udvar 2.
Cím
Bartók Béla út 105-113
1115 Budapest
Hungary
Cégnév
Innovációs Tanácsadó Kft
Székhely
Buhegy dűlő 40/a
6041 Kerekegyhaza
Hungary
Telefon
+36703928558
E-Mail
Weboldal
www.innovaciostanacsado.com
Adószám no.
14661866-2-03
Cégjegyzékszám
03-09-117666 (effective from 2016/06/20)
Bejegyezve
Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága
Webhosting szolgáltató
Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Germany
info@hetzner.de

Jogi nyilatkozat

Felelősség a tartalomért

Az oldalon található tartalmakért kizárólagos felelősséget vállalunk. Hacsak külön nincs feltűntetve, a weboldalon bemutatott képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak. Bármilyen egyéb nyilvános felhasználás csak az adott média tulajdonosa kifejezett engedélyével lehetséges. Ez nem vonatkozik az ingyenesen elérhető információkra és egyéb kommunikációra. Ha kapcsolatba kíván lépni a média tulajdonosával, kérjük használja a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

Felhasználási feltételek

A honlap tartalma szabadon hozzáférhető és felhasználható, de kizárólag csak tájékoztatási célból. A tulajdonos és a felhasználók között semmiféle jogi kapcsolat nem keletkezik a weboldalon elérhető tartalmak használata miatt. Minden tovább eljárás kizárólag a tartalom szolgáltatók és a felhasználók egyedi megfontolásának eredménye alapján történhet.

Felelősség kizárása

Tekintetbe véve az internet tulajdonságát, az interneten nyújtott információk hitelességéért, pontosságáért vagy teljességéért semmilyen garancia nem vállalható. Sem a weboldal elérhetőségére, sem működésére és tartalmára vonatkozóan garanciát nem vállalunk. Minden olyan felelősség kizárva, amely közvetlen, közvetett vagy más módon kárt okoz, amely az ezen weboldalon lévő adatok és információk felhasználásának vagy éppen hiányának eredménye, ha a törvény nem rendelkezik másként. A honlap tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az információ kizárólag személyes használatra vehető igénybe. Az ezen túlmenő felhasználás, különösképpen az adatbázisok mentése, a sokszorosítás vagy a kereskedelmi felhasználás bármely formája, valamint a harmadik felek részére történő adattovábbítás, beleértve a csak részletekben vagy átdolgozott formátumot is. A weboldalra mutató külső linkek elhelyezését megköszönjük.

Adatvédelem

Olvassa el részletes Adatkezelési tájékoztatónkat, amit külön aloldalra szerveztünk át.

Design Koncepció

Grafikai tervezés: Ulf Harr.

Betűtípusok: Alegreya és Alegreya Sans: Juan Pablo del Peral,
                           Kalam: Lipi Raval & Jonny Pinhorn.                           Kalam: Julieta Ulanovsky, Jacques Le Bailly, Sol Mata & Juan Pablo del Peral.

Készítette: Innovációs Tanácsadó Kft, Finno Consult Gmbh.


A weboldal sütiket használ, hogy a használata során a legjobb élményt biztosítsa.Bővebben